Glasbruksvägen 1, 593 97 Blankaholm

Blankaholm

Fritidshus i Blankaholm med sjöglimt mot havsvik. Totalentreprenad ink kommunalt v/a.

 • Pris: 2 995 000 kr
 • Pristyp: Från pris

Intresserad?

Susanne Christianson, Fastighetsmäklare
0701-498549
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR

Beskrivning

 • Tilfälle att förvärva fritidshus på naturtomt med sjöglimt mot havsvik i mysiga Blankaholm med Bullerbykänsla. Från pris innebär att det finns två fina husmodeller att välja på, Villa Blanka 87 kvm samt Villa Vårvinga 81 kvm, de senaste modellerna från Modulhus. Totalentreprenad som innebär att allt sköts av entreprenör. I priset ingår el och kommunalt vatten och avlopp. Komplettera gärna med ett Attefallshus från Modulhus. Huset kan förberedas för kamin om önskas. Lättskött naturtomt om 931 kvm. Charmiga Västervik centrum finns ca 3,5 mil bort och i Blankaholm finns förskola, mataffär, café, gästgiveri och campingplats. Båtplats finns att hyra för 1500 kr/år med båt tar du dig ut i Tjusts och Misterhults fina skärgård. Välkomna att se tomten på egen hand och att kontakta mäklaren eller Per på Modulhus, tel 073-0732536 för mer information. Karta finns under länkar. Fiber finns till tomtgräns.

Allmän information

 • Pris:2 995 000 kr
 • Pristyp: Från pris
 • Taxeringsvärde mark: 7 000 kr
 • Totalt taxeringsvärde: 7 000 kr
 • Fastighetsbeteckning:VÄSTERVIK BLANKA 1:175
 • UppdragsID:g6p v8v
 • Objektstyp:Fritidshus (Typkod: 220)

Övriga rättigheter och belastningar

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar:Gemensamhetsanläggning
 • Beskrivning:
  Västervik Blanka Ga:6

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar:Planer och bestämmelser
 • Beskrivning:
  Blanka 1:18,del Av, Detaljplan (Beslutsdatum: 19980604)

Byggnad

 • Fönster: 3-glasfönster
 • Taktyp/takbeklädnad: Falsat plåttak
 • Grund: Plintar
 • Stomme:Trä

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Rumsbeskrivningar

 • Villa Blanka 87 är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i lugn och ro på den välkomnande bänken. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum som erbjuder en eftertraktad spakänsla tack vare sina naturliga materialval och inbyggda tvättmaskin och varmvattenberedare. Från hallen rör du dig smidigt in i det öppna allrummet, husets hjärta, där du enkelt umgås med hela ditt sällskap samtidigt som du förbereder kvällens middagsbjudning. Middagen äts med fördel på en angränsande terrass (ingår inte) som du lätt tar dig ut på genom de stora fönsterdörrarna. Framåt kvällen kan du slumra till på soffan framför brasan, då huset är förberett för braskamin. 
   
  Den bakre delen av huset är privat och sluten för att främja ro och vila, med sovrum och badrum som ligger i fil. Det stora master bedroomet är ljust och rymligt med generös takhöjd och plats för både King size-säng och förvaring. Här finns även en egen utgång genom franska dubbeldörrar. De två mindre sovrummen är mysiga och intima med lägre takhöjd och plats för enkel- eller våningssäng samt förvaring. Den lägre takhöjden skapar möjlighet till ett loft, för ytterligare sovplatser eller smidig förvaring. En av Villa Blankas styrkor är dess flexibilitet. Köket skräddarsys enkelt efter dina önskemål med vår digitala Husbyggare. Huset kan anpassas med bastupaket och förberedas för braskamin för perfekt fjällstuge-känsla. Huset levereras nyckelfärdigt till tomten, byggt i Modulhus egen fabrik. Arbetet vid husleverans pågår i 1–3 dagar. Vi använder alltid 3-glasfönster och samtliga hus har U-värden som uppfyller Boverkets krav (under 0,33)
  
  Villa Blanka finns i två standardutföranden och kan beställas med eller utan loft. Vill du anpassa planlösningen efter dina önskemål, addera extra kvadrat eller justera höjden? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!
  
  Villa Vårvinga 81 är ett optimalt planerat hus, perfekta för en familjeweekend till skärgårdstomten, förskjutna huskroppar som ramar in och skapar trevliga och lättanvända rum såväl utomhus som inomhus. Det öppna allrummet gör det enkelt att umgås med hela ditt sällskap samtidigt som du förbereder kvällens middagsbjudning. Middagen äts med fördel på den angränsande terrassen (ingår ej) och framåt kvällen kan du slumra på soffan framför brasan (tillval), eller i det stora sovrummet intill. De yngre sover bekvämt 2-3 st i sovrum och loft, och för gästerna finns extra sovrum på markplan.
  
  En av Villa Vårvingas styrkor är dess flexibilitet. Köket skräddarsys enkelt efter dina önskemål med Husbyggaren Online. Huset kan anpassas med bastupaket och förberedas för braskamin för perfekt skärgårdskänsla. Huset byggs nyckelfärdigt i Modulhus egen fabrik och levereras till er tomt i två moduler som monteras ihop på plats. Arbetet vid husleverans pågår 1-3 dagar. Vi använder alltid 3-glas fönster och samtliga hus har U-värden under 0,33.
  
  Modulhus arkitektritade fritidshus tillverkas inomhus i perfekta förhållanden i fabrik och innan husen lämnar fabriken så sker flera kvalitetskontrollen och byggprocessen dokumenteras.